Geld lenen overzicht
Lenen startpagina
Let op! Geld lenen kost geld.

Lening afsluiten, overzicht van lenen

Wilt u tijdelijk extra geld lenen voor bijvoorbeeld een grote onvoorziene aankoop of een vakantie? Onderstaand vindt u een overzicht van instanties waar u een doorlopend krediet, persoonlijke lening of ander soort lening kunt afsluiten. Veelal is het bij deze bedrijven ook mogelijk om bestaande leningen over te sluiten, wat interessant kan zijn indien de geboden rente aanzienlijk lager is dan de rente die u momenteel bij uw huidige kredietverstrekker betaalt.

Voor meer informatie over de verschillende vormen van lenen hebben we een aparte pagina ingericht. Tevens hebben we een aantal handige rekenmodules ontwikkeld waarmee u in een handomdraai allerlei zaken omtrent kredieten kunt berekenen. Voor hypothecaire leningen (dit zijn leningen om de aakoop of bouw van een woning te kunnen financieren) kunt u terecht in de hypotheken rubriek.

Sorteer de koppelingen in deze extra geld rubriek op:  

Freo.nl

Via Freo.nl leent u gewoon thuis via internet tegen heldere voorwaarden. Freo is een handelsnaam van de Lage Landen Financiering, een volledige dochter van Rabobank Nederland.  tip

SNS doorlopend krediet

Met het doorlopend krediet van de SNS Bank leent u via een aparte rekening, kunt u geld opnemen op elk gewenst moment en onbeperkt aflossen zonder extra kosten. U betaalt alleen (variabele) rente over het opgenomen bedrag en krijgt een gratis SNS Betaalpas om mee te betalen en geld op te nemen via betaal- en geldautomaten in Nederland.

Ribankdirect

Ribankdirect.nl is de nieuwe manier om via het Internet een krediet aanvraag te doen. Ribank Direct maakt geen gebruik van opdringerige methoden (bellen, huisbezoek) om haar leningen en verzekeringen aan de man te brengen.

Geldshop.nl

Zorgeloos en voordelig geld lenen. Geldshop.nl gaat voor u op zoek naar de beste aanbieding bij een flink aantal geldverstrekkers.

Ohra persoonlijke lening

Goedkoop lenen met een vaste lage rente. Met een OHRA Persoonlijke Lening kunt u deze direct goedkoper maken. Bovendien profiteert u van een vaste uiterst lage rente.

Krediet Groep Nederland

Is uw vakantie duurder uitgevallen dan u dacht? Staan de volgende uitgaven alweer voor de deur? Weg met al die zorgen, Krediet Groep Nederland vult uw saldo aan.

Santander

De persoonlijke lening en het doorlopend krediet van Santander zijn geschikt voor zowel mensen die een nieuwe lening willen afsluiten of die hun huidige te dure lening willen oversluiten.  tip

Ohra Bank doorlopend krediet

Verlos uzelf van te dure kredieten en bespaar tot 25% op uw maandlasten. Direct bankieren met direct resultaat.

Lening afsluiten startpagina

Leengoedkoper offerte

Geld lenen kan sinds kort beter én goedkoper. Eenvoudig, snel en betrouwbaar: Leengoedkoper maakt het waar. Zij garanderen u de voordeligste oplossing voor al uw leningen.

AFAB Geldservice

Iedere maand geld overhouden voor leukere dingen dan het aflossen van leningen? Eindelijk te dure kredieten inlossen? Bereken dan direct hoe laag de maandtermijnen van AFAB Geldservice zijn en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bcldirect.nl

Bij Bcldirect kunt u terecht voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Bcldirect.nl bemiddelt tussen u en de grote kredietverstrekkers voor kleine en grote kredieten (tussen 2500 en 70000 euro) en zorgt ervoor dat u een lening op maat met een gunstige rente krijgt. Binnen enkele minuten na de aanvraag krijgt u duidelijkheid over de eventuele acceptatie.  tip

RSBS Lenen

RSBS Lenen is een onafhankelijke adviseur op het gebied van leningen die samenwerkt met alle aanbieders in Nederland. RSBS kent een zeer ruim acceptatiebeleid. Op de website kunt u een offerte aanvragen voor een doorlopend krediet, persoonlijke lening of WOZ krediet.  tip

Defis

Extra geld lenen, besparen op uw huidige lening of sneller aflossen? Wat uw wensen ook zijn, het kan allemaal met flexlening van Defis. Vul het formulier in voor een geheel vrijblijvend advies m.b.t. uw lening(en).

A1B Krediet

A1B Krediet doet zaken met een groot aantal grote banken en zoekt voor u altijd de meest voordelige leen-aanbieding. Op de website van A1BKrediet berekent u snel, eenvoudig en vrijblijvend hoeveel geld u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen, woonsituatie en burgerlijke staat.

Independer leningen

Vergelijk alle leningen op Independer.nl en bespaar honderden euro's.

Terug naar lening | Suggesties voor geld lenen? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen