Lenen - Leningsvormen
Lenen startpagina
Let op! Geld lenen kost geld.

Lenen met belegging

Lenen » Leningsvormen » Lening met belegging
Lening met belegging

Selecteer een andere vorm van lenen:

Principe van deze lening

U leent een bepaald bedrag en betaalt maandelijks een bedrag aan aflossing. Dit bedrag wordt gebruikt om te beleggen en van de opbrengst wordt de lening afbetaald. Het kan zijn dat uw beleggingen het goed doen en dat u zelfs winst maakt, maar dat is geenszins gegarandeerd. U blijft dus mogelijk met een restschuld zitten.

Geld

Voordelen van deze leningsvorm

  • De mogelijkheid bestaat dat u meer verdient dan u geleend heeft.

Nadelen van deze vorm van lenen

  • Het rendement van de beleggingen is zeker niet gegarandeerd.
  • U blijft mogelijk met een restschuld zitten die alsnog moet worden afbetaald.

Voor wie is deze leningsvorm geschikt?

Lenen met belegging is geschikv voor mensen met verstand van beleggen en de mogelijkheid om een restschuld af te betalen.

Aanbieders van leningen

Bij onderstaande lening verstrekkers kunt u terecht voor een voordelige persoonlijke lening, doorlopend krediet of andere vorm van lenen.

    Meer in de categorie lenen en de rubriek lening afsluiten.

  Gerelateerde rubrieken:
•   Lening » Vormen van lenen

•   Tip deze Lenen met belegging pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Lening met belegging doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie leningsvormen

Doorlopend Krediet

Bij het doorlopend krediet spreekt u een maximaal leenbedrag af. U bepaalt vervolgens zelf hoeveel u hiervan opneemt en hoeveel en wanneer u dit bedrag weer aflost.

Persoonlijke Lening

Bij een persoonlijke lening (PL) leent u een van tevoren afgesproken bedrag en betaalt dat in een vastgelegd aantal maanden terug. De rente staat vast voor de hele looptijd en u betaalt elke maand hetzelfde bedrag aan aflossing en rente.

Huurkoop

U doet een aanbetaling op een product, zoals een auto, en betaalt het restant in termijnen. Pas na de laatste termijn bent u eigenaar van het product.

Financiele leasing

Financiele leasing lijkt sterk op huurkoop, al bent u aan het einde van de lease-periode nog geen eigenaar van het product. Wel is er vaak een koopoptie tegen een klein bedrag. Na betaling hiervan bent u officieel eigenaar.

Operationele leasing

Deze lease-vorm lijkt op huren: u betaalt maandelijks een vast bedrag, maar wordt geen eigenaar van het produkt. De mogelijkheid bestaat vaak wel om het artikel alsnog te kopen.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Lening met belegging pagina, categorie leningsvormen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen