Lenen - Leningsvormen
Lenen startpagina
Let op! Geld lenen kost geld.

Operationele leasing

Lenen » Leningsvormen » Operationele leasing
Operationele leasing

Selecteer een andere vorm van lenen:

Principe van operationele leasing:

Operationele leasing of renting is de meest traditionele vorm van leasing. Deze lease-vorm lijkt op huren: u betaalt maandelijks een vast bedrag, maar wordt in principe geen eigenaar van het produkt. Fiscaal wordt u ook als huurder gezien. De mogelijkheid bestaat vaak wel om het betreffende object alsnog te kopen. Vaak neemt de leasegever bij operationele lease ook bijkomende diensten, zoals verzekering, onderhoud en herstel op zich. Auto leasing is een bekende variant op deze leenvorm.

Geld

Voordelen van operationele leasing

  • U beschikt direct over het artikel.
  • U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand.

Nadelen van operationele leasing

  • U wordt geen eigenaar van het produkt.
  • U bent mogelijk duurder uit dan bij een andere vorm van lenen.

Voor wie is operationele leasing geschikt?

Deze vorm van lenen is voor mensen die de aflossing gedurende de gehele looptijd kunnen opbrengen.

Aanbieders van leningen

Bij onderstaande lening verstrekkers kunt u terecht voor een voordelige persoonlijke lening, doorlopend krediet of andere vorm van lenen.

    Meer in de categorie lenen en de rubriek lening afsluiten.

  Gerelateerde rubrieken:
•   Lening » Vormen van lenen

•   Tip deze Operationele lease pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Operationele leasing doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie leningsvormen

Doorlopend Krediet

Bij het doorlopend krediet spreekt u een maximaal leenbedrag af. U bepaalt vervolgens zelf hoeveel u hiervan opneemt en hoeveel en wanneer u dit bedrag weer aflost.

Persoonlijke Lening

Bij een persoonlijke lening (PL) leent u een van tevoren afgesproken bedrag en betaalt dat in een vastgelegd aantal maanden terug. De rente staat vast voor de hele looptijd en u betaalt elke maand hetzelfde bedrag aan aflossing en rente.

Huurkoop

U doet een aanbetaling op een product, zoals een auto, en betaalt het restant in termijnen. Pas na de laatste termijn bent u eigenaar van het product.

Financiele leasing

Financiele leasing lijkt sterk op huurkoop, al bent u aan het einde van de lease-periode nog geen eigenaar van het product. Wel is er vaak een koopoptie tegen een klein bedrag. Na betaling hiervan bent u officieel eigenaar.

Lening met belegging

Bij lenen met een belegging leent u een bepaald bedrag en betaalt u maandelijks een bedrag aan aflossing. Dit bedrag wordt gebruikt om te beleggen en van de opbrengst wordt de lening uiteindelijk afbetaald.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Operationele leasing pagina, categorie leningsvormen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen