De Persoonlijke Lening uitgelegd
Lenen startpagina
Let op! Geld lenen kost geld.

Persoonlijke Lening: voor wie?

Lenen » Leningsvormen » Persoonlijke Lening
Persoonlijke Lening

Selecteer een andere vorm van lenen:

Principe van een persoonlijke lening

U leent een van tevoren afgesproken bedrag en betaalt dat in een vastgelegd aantal maanden terug. De rente staat vast voor de hele looptijd en u betaalt elke maand hetzelfde bedrag (het maandbedrag) aan aflossing en rente. Om de maandelijkse aflossing op een lening met een bepaalde kredietsom, rente en looptijd te bepalen kunt u binnen de rekenmodules lenen gebruik maken van onze rekenmodule maandelijkse aflossing persoonlijke lening.

Geld

Voordelen van een persoonlijke lening

  • U weet precies waar u aan toe bent.

Nadelen van een persoonlijke lening

  • U zit gedurende de hele looptijd aan een bepaalde aflossing vast.

Voor wie is een persoonlijke lening geschikt

Mensen die graag zekerheid hebben en de aflossing gedurende de hele looptijd op kunnen brengen.

Aanbieders van leningen

Bij onderstaande lening verstrekkers kunt u terecht voor een voordelige persoonlijke lening, doorlopend krediet of andere vorm van lenen.

    Meer in de categorie lenen en de rubriek lening afsluiten.

  Gerelateerde rubrieken:
•   Lening » Vormen van lenen

•   Tip deze Persoonlijke Lening pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Persoonlijke Lening doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie leningsvormen

Doorlopend Krediet

Bij het doorlopend krediet spreekt u een maximaal leenbedrag af. U bepaalt vervolgens zelf hoeveel u hiervan opneemt en hoeveel en wanneer u dit bedrag weer aflost.

Huurkoop

U doet een aanbetaling op een product, zoals een auto, en betaalt het restant in termijnen. Pas na de laatste termijn bent u eigenaar van het product.

Financiele leasing

Financiele leasing lijkt sterk op huurkoop, al bent u aan het einde van de lease-periode nog geen eigenaar van het product. Wel is er vaak een koopoptie tegen een klein bedrag. Na betaling hiervan bent u officieel eigenaar.

Operationele leasing

Deze lease-vorm lijkt op huren: u betaalt maandelijks een vast bedrag, maar wordt geen eigenaar van het produkt. De mogelijkheid bestaat vaak wel om het artikel alsnog te kopen.

Lening met belegging

Bij lenen met een belegging leent u een bepaald bedrag en betaalt u maandelijks een bedrag aan aflossing. Dit bedrag wordt gebruikt om te beleggen en van de opbrengst wordt de lening uiteindelijk afbetaald.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Persoonlijke Lening pagina, categorie leningsvormen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen